BeeVPN & AppleTV/PS3 & Netflix

[Sorry guys ‘n gals – this post is in Danish – as it’s mostly relevant for Danish users]

Nu har et par stykker gennem tiden spurgt mig hvordan man får Netflix til at virke på sit AppleTV/sin PS3 med BeeVPN. Så nu er det måske på tide at lige ridse op hvordan det gøres. For at kunne bruge guiden forudsætter vi at man har et AppleTV2 eller en PS3, og et ikke prøveabonnement hos BeeVPN.
Først skal BeeVPN delen sættes op, hvilket man gør ved at logge på kundeområdet hos dem, og gå ind under “Skift indstillinger” og så nede i bunden sætte den automatiske SeeAllTV til “Slået fra” og bagefter indsætte sin IP i kassen nedenunder (man kan fx se sin IP på myip.dk eller i baren over menuen på NT) – og gemmer indstillingerne. Skifter man IP dynamisk skal man lige være obs på at huske at opdatere det herinde også – eller alternativt bruge automode featuren, så man automatisk får sat sin IP til den man sidst loggede på med VPN klienten fra.

Netflix konto
Så skal man have ordnet en Netflix konto, hvilket er nemt – man hopper på VPN’en på sin maskine, går ind på www.netflix.com, udfylder sine detaljer for den gratis 1 måneds trial, trykker på “Continue” knappen, indtaster kort data osv. – og vupti.

AppleTV2
Man sætter sin DNS server på AppleTV’et til 217.015.175.097 (har valgt at vise 0’erne så det giver mening på den måde AppleTV’et opsættes). Dette gøres igennem at gå ind i “Settings” > “General” > “Network” > “Configure TCP/IP” – og vælge “Manually”. Alle valgene herefter skal være som de allerede stod – udover “DNS server”, som skal sættes til 217.015.175.097. Så genstarter man sit AppleTV (for at undgå den cacher nogen DNS entries) ved at hive strømmen og sætte det til igen. Herefter går ind i “Settings” under “iTunes store” og sætter “Location” til “United States” – og trykker på “Menu” knappen indtil man er kommet til hovedskærmen igen. Nu vil man ha’ “Netflix” i sin “Internet” menu – og efter at ha’ åbnet det, udfylder man med sit login/password – og vupti man har nu Netflix på sit AppleTV.

PS3
Processen ligner meget den på AppleTV’et, hvor man også skal sætte sin DNS server til at være 217.15.175. Man gør dette inde i “Settings” > “Network Settings” > “Internet Connection Settings”, ved at vælge “Yes”, “Custom” og så “Manual” og udfylde DNS server feltet med 217.15.175.97 og slette værdien hvis der er en i “Secondary DNS”. Så trykker man på knappen til at gå mod højre indtil man får muligheden for at tjekke Internetforbindelsen, hvilket man lader den gøre – og bagefter vælger at gemme konfigurationen. 

Når man er så langt skal man have fat på en amerikansk PSN konto, hvilket gøres meget nemt ved at oprette en ny bruger på ens PS3 og registrere en ny PSN konto som ligger i US (man kan eventuelt benytte fakenamegenerator.com for at finde p en brugbar falsk amerikansk adresse. Herefter genstarter man så sin PS3, for at sikre den ikke har cachet nogen DNS opslag – og åbner siden seealltv-ps3.beevpn.com i sin browser på PS3’eren på den bruger som er logget ind med den amerikanske PSN konto – og følger instruktionerne der. Herefter vil man have Netflix applikationen på sin PS3 – og kan logge på med sit Netflix login/password – og vupti man har nu Netflix på sin PS3.

… og sådan lige på falderebet – pas på! Netflix bliver lynhurtigt en tidssluger 

© Perlpimp.net
CyberChimps